fbpx

Bedrijfsfeest

 

 

Voor bepaalde conferenties of bedrijfsborrels is het begrijpelijk dat u niet afhankelijk wilt zijn van het weer. Alphatentevent verzorgt de tenten zelfs op het (dak)terras voor u. Misschien houdt u een marketingevenement of bent u van plan om gasten uit te nodigen voor de opening van uw nieuwe onderneming? Met de meest geschikte tent zorgen wij ervoor dat uw bezoekers een warm ontvangst zullen ervaren. Is het in een periode dat het echter frisjes is buiten? Dan kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van heaters (zie hiervoor toebehoren) en andere warmtebronnen. Vooral onze flextent wordt gebruikt voor bedrijfsfeesten. Wilt u meer tenten bekijken? Klik dan op de button onderaan de pagina. 

Flextent

De Flextent voorziet iedere gewenste locatie van luxe overkapping en transformeert het tot een indrukwekkende locatie en is daarom ook een eye-catcher.

Luxury Dream Tent

De Luxury Dream Tent is gewild vanwege zijn luxe stijl, klassieke details en natuurlijke elegantie – het is de ultieme outdoor tent. Deze Luxury Dream Tent zal uw volgende gelegenheid een onvergetelijke ervaring bezorgen. Zeer geschikt voor privé-feesten, bedrijfsfeest & trouwerijen.

Bekijk al onze tenten

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214