fbpx

Flextent, Stretchtent of Bedouintent

Door de unieke rekbaarheid en meerdere vormen die te realiseren zijn een tent die opvalt met een sfeervolle uitstraling.

De Stretchtent voorziet iedere gewenste locatie van luxe overkapping en transformeert het tot een indrukwekkende locatie en is daarom ook een eye-catcher.  De Stretchtent heeft zijn populariteit te danken aan zijn oorsprong in Zuid-Afrika waar men een tijdelijk onderkomen creëerde in de woestijn.

De Flextenten die wij aanbieden zijn bestendig tegen zware weersomstandigheden. Deze tenten kunnen worden opgebouwd op verschillende locaties zoals het strand, dakterras, kasteel, landgoed, restaurant, park maar ook bijvoorbeeld op een boerderij of voor een privéfeest in de tuin. Een Flextent is ideaal en vooral geschikt ter overkapping van een podium tijdens een concert, eetgelegenheid op een foodfestival, bruiloft, bedrijfsfeest, kortom voor ieder evenement.

Op het gebied van stretchtenten is Alphatentevent de specialist. Wij weten op een verantwoordelijke manier de flextent op te bouwen als betrouwbare overkapping van zwembaden, bomen, struiken en andere obstakels waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting biedt. Ook de binnenplaatsen vormen geen beperking om probleemloos de tent te gebruiken om te overdekken.

Wat betreft de kwaliteit van de Stretchtent voldoen onze tenten volledig aan EU-Veiligheidsstandaard. Bovendien zijn deze tenten 100% waterdicht en windbestendig. Alphatentevent beschikt over zijwanden die er voor zorgen dat u heerlijk uit de wind kunt genieten van het evenement.

Waarom kiezen voor een Stretchtent / Flextent van Alphatentevent: 

  • Wij werken met een van de beste kwaliteit stretchtenten in de markt;
  • Onze Flextenten zijn gecertificeerd en voorzien van een bouwboek;
  • De tenten zijn wind en water bestendig;
  • Onze Stretchtenten zijn brandwerend;
  • De tent voorziet uw locatie van een spectaculaire uitstraling;
  • Bijpassende zijwanden die extra beschutting bieden tegen wind- en regen.

 

Geschikt voor:

  • Bruiloften
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • Privé feesten

Flextent afmetingen

Beschikbare formaten:

2,5x10,5 m              5,0×7,5 m                 7,5×10 m

10,5×10,5 m          7,5×10,5 m               7,5x15 m 

7,5x20 m                 10,5x20 m                 15x20 m    

Al onze tenten kunnen gekoppeld worden, waardoor meerdere maten mogelijk zijn.

Alphatentevent beschikt  over bijpassende zijwanden.

Beschikbare kleuren

Chino/zand

 

Indicatie aantal personen

20 – 400

Geinteresseerd in een Flextent voor uw gelegenheid?

Voorbeelden van de Flextent

Ervaringen van anderen

“Prettig bedrijf”

Dank jullie wel dat ik nog op het laatste moment gebruik kon maken van jullie prachtige Flextent! En de heaters hebben ervoor gezorgd dat we in dit seizoen nog tot heel laat buiten konden genieten.

Jantie

“Top resultaat”

Voor mijn verjaardag een stretchtent gehuurd. Ondanks een iets te kleine tuin, kregen de heren het voor elkaar de tent perfect te plaatsen. Goed contact gehad met Gerben en de service was super!!

Ali

“Wederom een goeie ervaring”

Onze bruiloft was onvergetelijk en mede dankzij de flextent van Alphatentevent. We hebben hele mooie trouwfoto’s in en voor de tent kunnen shooten.

Berend

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214