fbpx

Kachels

Maakt het feest behaaglijk voor iedereen

Producten om toe te voegen aan uw feesttent

Een partytent biedt wel beschutting tegen wind en regen, maar slechts gedeeltelijk tegen de kou. Hiervoor raden wij u aan om een heater bij de tent te huren. Op de frissere momenten zoals in de avonduren is de extra warmte van een heater aangenaam. Wij hebben diverse verwarmingsmogelijkheden voor onze tenten:

Terrasverwarmer

Verzorgt naast het geven van warmte een sfeerverhogend effect. Dankzij het ingenieuze systeem en unieke design is de patioheater niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Ideaal dus voor een buitenevenement tijdens koudere maanden of in de koudere avonduren!

Alphatentevent levert de patioheater inclusief 1 gasfles.

Warmte kanon

Blaast warme lucht de tent in. Zorgen dat uw gasten het niet koud krijgen tijdens uw evenement? Gebruik dan de warmte kanon. Dankzij het ingenieuze systeem is de warmte kanon niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Ideaal dus voor een buitenevenement tijdens koudere maanden of in de koudere avonduren!

Alphatentevent levert de warmte kanon inclusief 1 gasfles.

 

Lounge heater

Verzorgt naast het geven van warmte een sfeerverhogend effect. Zorgen dat uw gasten het niet koud krijgen tijdens uw evenement? Gebruik dan de lounge heater. Dankzij het ingenieuze systeem en simplistische design is de heater niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Ideaal dus voor een buitenevenement tijdens koudere maanden of in de koudere avonduren!

Alphatentevent levert de lounge heater inclusief 1 gasfles.

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214