fbpx

Privé feesten

 

 

Een feesttent huren voor uw privé feest? Wij hebben diverse tenten die geschikt zijn als feesttent. Bekijk hieronder de tenten die veel gebruikt worden tijdens privé feesten. 

De tent-up is makkelijk en snel op- en afgebouwd. Deze tent is in diverse formaten en kleuren beschikbaar. De flextent is een tent die goed bestendig is tegen zware weersomstandigheden en is geschikt voor allerlei locaties en evenementen. Wie van luxe houdt kan kiezen voor onze Luxury Dream Tent, de ultieme outdoor tent voor grote partijen.

Wilt u een ander soort tent huren? Bekijk dan het overzicht van al onze tenten

Luxury Dream Tent

De Luxury Dream Tent is gewild vanwege zijn luxe stijl, klassieke details en natuurlijke elegantie – het is de ultieme outdoor tent. Deze Luxury Dream Tent zal uw volgende gelegenheid een onvergetelijke ervaring bezorgen. Ook prima geschikt voor privé feesten.

Flextent

De Flextent voorziet iedere gewenste locatie van luxe overkapping en transformeert het tot een indrukwekkende locatie en is daarom ook een eye-catcher.

Tent-up/ Easy-up / Harmonicatent

Bij de behoefte aan een wat kleinere tent is de Tent-up ideaal. Waarin deze Tent-up zich onderscheidt van de overige tenten is dat het in een mum van tijd kan worden opgebouwd en afgebouwd. Ideaal voor privé feesten. 

Bekijk al onze tenten

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214