alphatentevent-luxury-dream-tent-10x16-meter-bruiloft-covid19-wedding-buiten-trouwen-vlondervloer-web

Be social

Een buiten bruiloft organiseren

Offerte Aanvragen

Scrollen

Checklist voor een buiten bruiloft

Hoera! Eindelijk: je bent ten huwelijk gevraagd. Jij hebt natuurlijk volmondig ‘ja’ gezegd. Van harte gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Vanaf nu kunnen al jullie dromen werkelijkheid worden op jullie fantastische bruiloft. Het plannen en organiseren van het meest spectaculaire feest van jullie leven kan beginnen!

Maar waar moet je beginnen? Is er één item dat niet kan ontbreken? Is er één moment het belangrijkst van de hele dag? Nee. Het feit is dat het één niet onder doet voor het ander. Want wat ben je waard in een prachtige bruidsjurk zonder bruidskapsel? Of strak in pak met een flodder strop en kale schoenen. Je kunt de allergrootste en allermooiste bruidstaart hebben, maar als hij niet smaakt is er niks aan.

De perfecte outdoor wedding organiseren? kijk eens op bruilofttenthuren.nl

Check 1: Locatie voor jouw buiten bruiloft

Net als een taart, kapsel en kleding is de locatie erg belangrijk. Alpha Tent Event kan samen met jou de keuze maken voor een passende locatie. Wij begrijpen als geen andere dat enkel met de juiste aankleding en styling deze écht tot zijn recht komt. Kies je voor een buiten bruiloft, dan is het verstandig om daar een mooie tent bij uit te zoeken.

Alphatentevent-bruiloftenthuren-21diner-stretchtent-privefeest-buiten trouwen-tuinfeest

Check 2: Overkapping

Bij een buiten bruiloft kunnen regen of zon roet in het eten gooien. Door een passende tent uit te kiezen, voorkom jij dat de bruiloft alsnog naar binnen moet worden verplaats. Met een tent ben je er altijd zeker van dat jouw buiten bruiloft een succes wordt! Wij kunnen je misschien niet adviseren welke visagiste of trouwambtenaar het beste is, of welke bruidsschoenen het best onder jouw jurk passen. Wij kunnen je wél adviseren welke tent het beste bij jouw buiten bruiloft past.

Alphatentevent-Luxury Dream Tent-verlichting-aankleding

Luxury Dream Tent

Onze Luxury Dream Tent is een prachtige high class tent, perfect voor een buiten bruiloft. Dankzij de witte kleur heeft deze Sailcloth Tent echt een sprookjesachtige uitstraling; precies wat jij wenst voor jouw droombruiloft. In combinatie met sfeervolle verlichting kun je ‘s avonds een compleet andere ambiance creëren. Zo kun je kiezen voor een intieme en romantische sfeer tijdens het diner, en sluit je de avond swingend af met discolichten tijdens jullie knalfeest.

Flextent

Onze favoriet: de Flextent, is uitermate geschikt voor een buiten bruiloft. Dankzij de mooie houten palen, kun je met een Flextent een zeer sfeervolle setting creëren. Een Flextent is uiterst functioneel; stretchtenten kunnen op elke wenselijke locatie worden opgebouwd. Echter betekent dat niet dat er wordt ingeleverd op uitstraling. De Flextent is een sfeervolle toevoeging aan elke locatie. Of jij nu wilt trouwen op een open locatie of in een weiland; niets is ons te gek. Er is geen gebouw of boom die wij niet voor jou willen beklimmen.

Check 3: Ondergrond en versiering

Geen trouwlocatie is compleet zonder een passende vloer. Het is immers de fundering van jullie bruiloft. Het is wel zo fijn dat jouw gasten een fijne ondergrond hebben om op te kunnen dansen. Middels onze houten vloeren, prikkabels, heaters en passende styling kun jij elk gewenste setting creëren voor jouw droombruiloft. Of jij nu een festivalbruiloft, boerenbruiloft, intieme of stijlvol en klassieke bruiloft wenst, met één van onze tenten ben jij altijd verzekerd van een droombruiloft. Samen creëren wij een fantastische sfeer voor jouw ceremonie, diner en trouwfeest.

Alphatentevent-Zandvoor-Ubuntu-Terras

Check 4: Team

Zorg ervoor dat je niet alles alleen hoeft te regelen en verzamel een team van specialisten om je heen. Deze kunnen je helpen met zowel versieren als opbouw, maar kunnen jou ook verzien van het juiste advies. Bij Alpha Tent Event denken wij graag met je mee over de mogelijkheden. Samen maken wij jouw huwelijksdag onvergetelijk. Wij kunnen je zelfs in contact brengen met onze vertrouwde contacten, welke wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Van weddingplanner en bruidsstylist, tot een goede cateraar en de beste lichtspecialisten. Met een team aan specialisten kunnen wij elke wenselijke bruiloft realiseren.

Wij wensen je veel succes en vooral plezier met alle voorbereidingen!

Alphatentevent-Bruilofttenthuren-luxury dream tent-buiten trouwen-bruiloft in eigen tuin-bruilofttent-styling

Voor jou een vraag, voor ons een weet.

Stel hier jouw vraag of stuur een Whatsapp berichtje!

Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw bruiloft buiten. Wil jij één van onze tenten huren? Neem contact op!

Contactformulier