Jouw evenement is niet compleet zonder de nodige toebehoren en stijlvolle aankleding, daar helpen wij je graag bij. Van vloeren en warmtebronnen, tot sfeervolle verlichting een aankleding. Met een ruime keuze aan aanvullende producten, voorzien wij ieder evenement van een passende uitstraling.

Kachels

Een tent biedt dan wel volledige beschutting tegen wind en regen, maar de tent biedt slecht gedeeltelijk dekking tegen de kou. Met een kachel voorkom je dat gasten kou vatten tijdens het evenement.

Bekijk kachels
alphatentevent-bruiloftenthuren-privéfeest-tuinfeest-haarlem-koolhaasconcepts-aankleding-verjaardagfeest-flextent-75x15-meter-web

Vloeren

De natuurlijke ondergrond van de gewenste locatie biedt niet altijd de juiste basis voor jouw evenement. Door aanvullend een vloer bij de tent te huren, maak je de accommodatie helemaal compleet.

Bekijk vloeren
alphatentevent-vlondervloer-haarlem-systeemvloer-houten-vloer-tentvloer-rödertent-web

Luxe Toiletwagens

Wij bieden de oplossing als er geen of te weinig toiletten op de evenementen locatie aanwezig zijn.  De toiletwagens die wij bieden zijn van alle luxe voorzien zodat je gasten zich comfortabel voelen op jou feest.

Toiletwagens
Alphatentevent-luxe wc wagens-toiletwagen-sanitaire voorziening-3x dames toilet-1x heren toilet-3x urinoirs

Verlichting

Het gebruik van licht is bepalend voor de sfeer van het evenement. Wij bieden een breed scala aan verlichting, zo creëer je gemakkelijk een gewenste sfeer en ambiance op jouw gelegenheid.

Bekijk verlichting
alphatentevent-licht-beeld-en-geluid-luxury-dream-tent-verlichting-paal-verlichting-set-friesland-feestverlichting-web

Aankleding

De aankleding van de tent is bepalend voor de juiste sfeer op het evenement. Doormiddel van een ruim aanbod aan toeleveranciers kunnen wij van iedere gewenste stijl voorzien.

Bekijk aankleding
alphatentevent-systeemvloer-flextent-dinner-buitentrouwen-web

Zijn er vragen? Wij helpen je graag verder