fbpx

Toebehoren

Een tent is pas echt een genot met de juiste aankleding. Wij helpen je hier graag mee! zie hier in welke vormen van toebehorende producten wij u kunnen bieden.

Toebehoren

Een tent is pas echt een genot met de juiste aankleding. Wij helpen je hier graag mee! zie hier in welke vormen van toebehorende producten wij u kunnen bieden.

Producten om toe te voegen aan uw tent

Alphatentevent helpt u niet alleen aan een tent, maar eveneens aan de overige benodigdheden zoals verlichting, vloer, tapijt, verwarming en aankleding. Hieronder leest u waar deze toebehoren voor dienen. Voor de aankleding werken wij samen met betrouwbare partners aan wie u de styling geheel kunt overlaten.

Kachels

Een partytent biedt wel beschutting tegen wind en regen, maar slechts gedeeltelijk tegen de kou. Hiervoor raden wij u aan om een heater bij de tent te huren. Op de frissere momenten zoals in de avonduren is de extra warmte van een heater aangenaam. Wij hebben diverse verwarmingsmogelijkheden voor onze tenten

Vloeren

Door eenvoudigweg een vloer bij uw tent te huren, maakt u de accommodatie helemaal compleet.
U kunt hierbij kiezen uit verschillende vloeren die voor vlakke of onregelmatige ondergrond geschikt zijn en verschillende uitstralingen hebben.

Verlichting

Een goede verlichting is essentieel bij uw evenement of feest. Bij onze tentverhuur kunnen wij u verschillende verlichting aanbieden om een speciaal effect aan de tent toe te voegen en ambiance te creëren op uw gelegenheid.

Aankleding

Ook op het gebied van aankleding en inrichting kunnen wij u verder helpen. Wij hebben ervaring met diverse partijen die zowel betrouwbaar en gespecialiseerd zijn op dit gebied. Wij adviseren jullie graag.

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214