Of je nu een festival, trouwerij of bijeenkomst organiseert; flextenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Door de moderne en sfeervolle uitstraling zijn zij de basis van ieder gedenkwaardig evenement. Een flextent heeft een zeer flexibele opbouw. Hierdoor zijn er eindeloos verschillende opstellingen mogelijk. Zo is de flextent volledig naar eigen wens aan te passen. Het is mogelijk om meerdere flextenten met elkaar te verbinden en de tent kan van een passende vloer en inrichting worden voorzien. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Op het strand, dakterras, kasteel, landgoed, restaurant, park of boerderij; een flextent is voor iedere gelegenheid een ideale oplossing! Het aanpassingsvermogen van een flextent is enorm, ongeachte de locatie of het seizoen. Zo kunnen er bij regenachtig weer zijkanten om te tent geplaatst worden en is de flextent volledig waterdicht zodra hij opgezet is. Door het gebruik van innovatieve technieken kunnen wij waterdichte naden van de tent garanderen. Zo blijft het evenement te allen tijde warm en droog.

De veiligheid van het evenement en alle gasten is enorm belangrijk, dat weten wij als geen ander. Daarom voldoen al onze tenten aan specifieke nationale en internationale brand-, bouwkundige- en veiligheidsnormen speciaal opgesteld voor tijdelijke buitenconstructies. Zo zijn wij in staat om tenten op te zetten in openbare ruimten en bieden wij certificering bij iedere installatie. De stoffen van de flextenten zijn erg sterk, bevatten brandvertragende stoffen en UV-stabilisatoren om de zon te blokkeren.

Alles is mogelijk

Op het gebied van Flextenten is Alphatentevent de specialist. Wij weten op een verantwoordelijke manier de Flextent op te bouwen als betrouwbare overkapping van zwembaden, bomen, struiken en andere obstakels waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting biedt. Ook de binnenplaatsen vormen geen beperking om probleemloos de tent te gebruiken om te overdekken.

Wat betreft de kwaliteit van de Flextent voldoen onze tenten volledig aan EU-Veiligheidsstandaard. Bovendien zijn deze tenten 100% waterdicht en windbestendig. Alphatentevent beschikt over zijwanden die er voor zorgen dat u heerlijk uit de wind kunt genieten van het evenement.

ate-tent-placeholder

Waarom kies jij voor een Flextent van Alphatentevent?

 • Wij werken met de beste kwaliteit flextenten in de markt.
 • Onze flextenten zijn gecertificeerd en voorzien van een bouwboek.
 • De tenten zijn wind en water bestendig.
 • De flextenten zijn brandwerend.
 • De tent voorziet de locatie van een spectaculaire uitstraling.
 • Tent afmetingen

  • Beschikbare formaten:
   5,0×07,5 / 10,5×10,5
   7,5×10,5 / 10,5×15,0
   7,5×15,0 / 10,5×20,0 / 15,0×20,0
  • Beschikbare kleuren: Chino/zand
  • Indicatie aantal personen: 20 – 400

  • Onze tenten zijn koppelbaar waardoor andere en grotere maten mogelijk zijn.

  Is dit de tent die je zoekt?

  Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

  Offerte aanvragen
  Chat openen