fbpx

Altijd content met Alphatentevent

Door de jarenlange ervaring met tenten waarover Vinder beschikt en de affiniteit die Gerben met klantcontact heeft, is het idee ontstaan om Alphatentevent op te starten. Als twee zwagers van elkaar die al lange tijd het verlangen hebben om samen iets op te richten, hebben wij op een avond aan de keukentafel zitten brainstormen waarmee wij een succesvolle onderneming zouden kunnen runnen. De vraag reisde bij ons al snel: “Wanneer kun je nou spreken over een succesvolle onderneming?” Wij kwamen tot de conclusie dat succes niet zit in het zoveel mogelijk binnenhalen van opdrachten, maar wij zijn ervan overtuigd dat succes pas behaald kan worden als de klant meer dan tevreden is.

Alphatentevent zorgt voor de geschikte tent naar uw wens

 

Onze ambitie

De ambitie die wij hebben is onze klanten iets te kunnen aanbieden wat kwalitatief, veilig en uiteraard mooi is voor het aanzicht. Eerlijk advies is wat onze klanten van Alphatentevent mogen verwachten. Daarnaast staat de ‘style’ hoog in het vaandel bij Alphatentevent. Wij zijn namelijk van mening dat de stijl bepalend is op de gewenste locatie om de juiste sfeer te creëren op uw gelegenheid. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Waarom kiezen voor Alphatentevent?

  • Goede communicatie;
  • Professioneel en vakbekwaam personeel;
  • Meer dan 10 jaar ervaring in de tenten branche;
  • Locatie check;
  • Een eerlijke expertise over de mogelijkheden op de locatie;
  • In overleg met de klant verzorgen wij de op- en afbouw van de tent;
  • Wij werken met materialen van zeer goede kwaliteit;
  • Onze tenten zijn voorzien van erkende keurmerken voor brandveiligheid en windbelasting;
  • Onze tenten worden schoon en in goede staat aangeboden.

Advies op maat

Locatie check

Goede kwaliteit

Wil je zien hoe we te werk gaan?
In onderstaande video krijg je een beeld van hoe een tent van Alphatentevent tot stand komt.

Alphatentevent gaat voor een ‘Wauw’ moment van de klant

Het is ons doel om onze klanten een ‘Wauw’ moment te bezorgen wanneer de tent eenmaal opgebouwd is op de gewenste locatie van de klant. Wij streven ernaar dat onze tenten op een indrukwekkende manier zullen bijdragen aan een memorabele gelegenheid en geslaagde dag voor de klant.

Alphatentevent door heel Nederland en ook deels in Europa

Wij verzorgen tenten op vele locaties voor diverse gelegenheden. Van kleine feestjes tot grote evenementen, voor zowel particulieren als bedrijven gaan wij op pad om onze tenten op- en af te bouwen. Zelfs op de meest uitdagende plekken/terreinen willen wij op een verantwoordelijke manier het voor elkaar krijgen om de wens van de klant te vervullen.

Voorbeelden van ons werk

Vrijblijvend advies? Stuur ons dan je vraag en krijg zsm een reactie van onze experts

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214