Als twee zwagers hadden wij al een geruime tijd de ambitie om gezamenlijk iets op te starten. Na een avondje brainstormen aan de keukentafel was de basis voor Alphatentevent geboren: wanneer wij de jarenlange ervaring in tenten van Vinder combineren met een grote affiniteit met klantcontact van Gerben, kunnen wij heel Nederland van de mooiste tentevenementen voorzien. Toch reisde één vraag bij ons al snel: “Hoe maken wij deze onderneming succesvol?” Wij kwamen tot de conclusie dat succes niet zit in het zoveel mogelijk binnenhalen van klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat er enkel succes behaald wordt wanneer elke klant méér dan tevreden is.

Onze ambitie

Kwalitatief, veilige en mooie tenten; dat is onze ambitie. Middels onze jarenlange ervaring in de organisatie van de mooiste tentevenementen kunnen wij immers van een gedegen, maar vooral eerlijk, advies voorzien. Zo zijn wij altijd eerlijk over de mogelijkheden en checken wij eerst zorgvuldig de locatie voordat wij aan de slag gaan. Wij werken enkel met materialen van de beste kwaliteit en onze tenten worden schoon en in een goede staat aangeboden. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk, ons professionele en vakbekwame personeel staat altijd klaar om te helpen. Wij begrijpen dat stijl bepalend is voor de gewenste sfeer, dit is een kernwaarde binnen ons handelen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Alphatentevent-Utrecht-EventSummit-GerbendeRoode-VinderQuintero-tentenbedrijf-eigenaren-tentenbouwers

Waarom kiezen voor Alphatentevent?

 • Wij garanderen goede communicatie.
 • Wij hebben professioneel en vakbekwaam personeel.
 • Wij hebben méér dan 10 jaar ervaring in de tenten branche.
 • Wij geven altijd een eerlijk advies op de mogelijkheden op locatie.
 • In overleg met de klant verzorgen wij de op- en afbouw van de tent.
 • Wij werken met materialen van zeer goede kwaliteit.
 • Onze tenten zijn voorzien van erkende keurmerken voor brandveiligheid en windbelasting.
 • Onze tenten worden schoon en in een goede staat aangeboden.
 • Het ‘Wauw’-moment

  Het is ons doel om iedere klant een ‘Wauw’-moment te laten beleven. Wij streven naar een bijzondere beleving die niet snel vergeten zal worden. Wanneer de tent eenmaal opgebouwd is op de gewenste locatie moet deze uw verwachtingen overtreffen. Zo wordt ieder evenement een memorabele gelegenheid en een geslaagde dag.

  Alphatentevent door heel Nederland

  Wij verzorgen tenten op diverse locaties voor diverse gelegenheden. Van kleine feestjes tot grote evenementen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij gaan op pad door heel Nederland om onze tenten op- en af te bouwen. Zelfs op de meest uitdagende plekken/terreinen zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

  Tevreden klanten aan het woord

  In November heb ik mijn man verrast met een verjaardagsfeest! Omdat het een verrassingsfeest was hadden de heren van Alphatentevent een strakke planning om de tent en overige toebehoren op te bouwen, maar dat was geen enkel probleem voor ze. De tent zag er geweldig uit. Tot snel weer!

  Ilse van den Boom Leiden

  Super blij met Alphatentevent!!! Afgelopen zomer een geweldig feest gehad, onder een prachtige stretchtent met de perfecte houten palen ? Gerben is eerst een keer komen kijken, had een goed advies en ze maken waar wat ze beloven!! Echt een aanrader

  Sandra Atzara

  Afgelopen zomer een geweldig feest gehad, onder een prachtige stretchtent met de perfecte houten palen. Gerben is eerst een keer komen kijken, had een goed advies en ze maken waar wat ze beloven. Echt een aanrader!

  Fam. van Duijn

  Diverse tenten op verschillende evenementen!

  Wij hebben een tent, voor ieder evenement! Weet je nog niet helemaal hoe het evenement eruit moet komen te zien? Neem een kijkje in ons portfolio!

  alphatentevent-luxury-dream-tent-10x16-meter-bruiloft-covid19-wedding-buiten-trouwen-vlondervloer-web alphatentevent-luxury-dream-tent-10x28-meter-flextent-5x75-meter-pagodetent-5x10-meter-web alpha-tent-event-auto-tenten-verhuur-web alphatentevent-stretchtent-10x15-meter-tuinfeest-vlondervloer-web

  Voor jou een vraag voor ons een weet.

  We helpen je graag verder

  Vul het contactformulier in en we streven er naar te reageren binnen 24-uur op je vraag. Via onze chat kan je direct vragen stellen. Klik dan rechtsonder op het WhatsApp icoon.

  Contactformulier