fbpx

Luxury Dream Tent

De naam zegt het al. De Luxury Dream Tent is een luxe en klassiek gedetailleerde tent.

Flextenten

Flextenten zijn een van de meest sfeervolle tenten voor feesten en bijvoorbeeld bruiloften

Pagode tenten

De Pagode tent is een makkelijk de moduleren tent die onder andere zeer geschikt is als VIP tent.

Tent-Up

Een compacte en zeer snel op te bouwen tent die zo in een achtertuin kan staan

}

Op- en afbouw

De huurperiode van de tent is afhankelijk van uw wensen. Normaliter wordt de tent een dag van te voren gebouwd. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om door ons de tent op dezelfde dag te laten opbouwen. Neem hiervoor direct telefonisch contact op met ons. Op welk moment de tent wordt afgebouwd is bespreekbaar.

N

Kwaliteit tenten

De tenten die Alphatentevent verhuurt zijn van zeer hoge kwaliteit: de tenten zijn zowel waterdicht als windbestendig.

1

Diversiteit in tenten

Bovendien is het mogelijk om de tenten in diverse formaten en kleuren bij ons te huren. Momenteel verhuurt Alphatent-event de volgende soorten tenten:
Flextent, Pagodetent, Tent-up en een White Lodge tent

Luxury Dream Tent

De Luxury Dream Tent is gewild vanwege zijn luxe stijl, klassieke details en natuurlijke elegantie – het is de ultieme outdoor tent. Deze Luxury Dream Tent zal uw volgende gelegenheid een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Flextent / Stretchtent / Bedouintent

De naam Stretchtent zegt het al, deze tent staat bekend om de unieke rekbaarheid. Door de meerdere vormen die de Stretchtent kan aannemen bij de opbouw is de uitstraling opvallend en pakkend voor het oog. Hierdoor is deze tent een blikvanger!

Pagodetent

De Pagode tent is een luxe tent die toepasselijk is voor bijvoorbeeld VIP gelegenheden. De tent is afsluitbaar en dat maakt het zo exclusief. Bij elke wand is er de mogelijkheid om het zeil open te maken en als een gordijn opzij te schuiven.

Tent-up / Easy up / Harmonicatent / Vouwtent

Bij de behoefte aan een wat kleinere tent is de Tent-up ideaal. Waarin deze Tent-up zich onderscheidt van de overige tenten is dat het in een mum van tijd kan worden opgebouwd en afgebouwd.

Wat zeggen onze klanten

“Super blij met Alphatentevent!!! Afgelopen zomer een geweldig feest gehad, onder een prachtige stretchtent met de perfecte houten palen 🙂 Gerben is eerst een keer komen kijken, had een goed advies en ze maken waar wat ze beloven!! Echt een aanrader”

Ilse van den Boom

“In November heb ik mijn man verrast met een verjaardagsfeest! Omdat het een verrassingsfeest was hadden de heren van Alphatentevent een strakke planning om de tent en overige toebehoren op te bouwen, maar dat was geen enkel probleem voor ze. De tent zag er geweldig uit. Tot snel weer!”

Sandra Atzara

Contactgegevens
Zonnekant 39
2203 NA Noordwijk

0031 (0) 630541214