Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

 

Weet jij niet welke tent je nodig hebt? Gebruik ons stappenplan voor het kiezen van een tent!

Flextenten

De flextent is geschikt voor elke gelegenheid. Door een moderne en sfeervolle uitstraling is de flextent de basis van ieder gedenkwaardig evenement. Door de flexibele opbouw zijn er eindeloos veel verschillende opstellingen mogelijk. Een echte partytent!

Bekijk tent
Alphatentevent-Noordwijk-Nomade Beach House-flextent 10,5x10,5 meter-wedding-bohemian style

Aluhal Tenten

De aluhal tenten zijn goed in te zetten voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en vele andere bijzondere evenementen. Zoals je merkt is het een veelzijdige tent met vele opties. De boogspan aluhal tent kan op verschillende ondergronden worden geplaatst.

Bekijk tent
Alphatentevent-Dordrecht-Crocs-boogspant aluhal-boogspant 15 meter-transparant dakzeil-bedrijfsfeest

Luxury Dream Tenten

Met zijn luxe uitstraling is de Luxury Dream Tent de perfecte match voor de meest dromerige gelegenheden. De Luxe stijl, klassieke details en natuurlijke elegantie van deze tent maakt hem de ultieme outdoor tent.

Bekijk tent
alphatentevent-luxury-dream-tent-10x15-meter-bruiloft-tuinfeest-vlondervloer-heaters-prikverlichting-zonsondergang-web-groot

Pagode Tenten

De toepassingen van de pagodetent zijn talrijk, dat maakt de pagodetent een zeer multifunctionele tent. Pagodetenten zijn zeer geschikt om andere tenten met elkaar te verbinden. Zo kun je de locatie geheel naar wens organiseren.

Bekijk tent
Alphatentevent-Pagodetent-Pagode 5x5 meter-Röder tenten-festival tent

Zijn er vragen? Wij helpen je graag verder

Eerste Hulp Bij Bedrijfsfeest Organiseren!

Corporate Events

Ga je een onderneming starten en wil je de opening graag groots aanpakken? Heeft jouw onderneming iets te vieren? Of hang jij gewoon graag de slingers op? Het organiseren van een bedrijfsevenement gaat je niet in de koude kleren zitten, daar komt een hoop bij kijken.

Lees meer
Alphatentevent-luxury dream tent-10x28 meter-bedrijfsevent-bedrijfsfeest =-ledverlichting-aankleding-min

Alphatentevent-Stretchtent-Blaricum-21 diner-culinaire catering-feest in eigen tuin

Bruiloft tent huren

Op zoek naar de perfecte bruiloft tent? Wij zijn specialist in het op- en afbouwen van tenten op trouwlocaties. We denken graag mee in oplossingen en hebben al veel ervaring opgedaan.

Bruiloft tent huren
Alphatentevent-Flextent-vlondervloer-tuinfeest-Rotterdam-kinderfeestje-WedfestFestivalWedding

Sfeerproeven? Zien is geloven!

Weet je nog niet helemaal goed welke tent bij jouw evenement past? Wij geven je graag wat inspiratie middels onze voorgaande projecten. Zo heb je al een goed inzicht van de mogelijkheden.

alphatentevent-luxury-dream-tent-10x28-meter-systeemvloer-friesland-bedrijfsevent-web alphatentevent-verlichting-patio-heaters-flame-heaters-verwarming-ledverlichting-wedding-bruilofttent-web alphatentevent-luxury-dream-tent-10x16-meter-bruiloft-covid19-wedding-buiten-trouwen-vlondervloer-web alphatentevent-luxury-dream-tent-10x15-meter-vlondervloer-heaters-prikverlichting-schemer-web