Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Luxury Dream Tent

Met zijn luxe uitstraling is de Luxury Dream Tent de perfecte match voor de meest dromerige gelegenheden. De Luxe stijl, klassieke details en natuurlijke elegantie van deze tent maakt hem de ultieme outdoor tent.

Bekijk tent
alphatentevent-luxury-dream-tent-10x15-meter-bruiloft-tuinfeest-vlondervloer-heaters-prikverlichting-zonsondergang-web-groot

Flextent

De flextent is geschikt voor elke gelegenheid. Door een moderne en sfeervolle uitstraling is de flextent de basis van ieder gedenkwaardig evenement. Door de flexibele opbouw zijn er eindeloos veel verschillende opstellingen mogelijk.

Bekijk tent
alphatentevent-bruilofttenthuren-flextent-stretchtent-10x10-meter-terrasoverkapping-tulum-noordwijk-noordwijk-web-groot

Pagode

De toepassingen van de pagodetent zijn talrijk, dat maakt de pagodetent een zeer multifunctionele tent. Pagodetenten zijn zeer geschikt om andere tenten met elkaar te verbinden. Zo kun je de locatie geheel naar wens organiseren.

Bekijk tent
alphatentevent-pagode-tuinfeest-utrecht-web

Tent-up

De tent-up is een eenvoudige tent die in een mum van tijd kan worden op- en afgebouwd. De tent heeft verstelbare poten en kan zo op veel verschillende ondergronden worden geplaatst.

Bekijk tent
alphatentevent-tent-up-3x6-meter-aankleding-meubelen-web

Zijn er vragen? Wij helpen je graag verder

Sfeerproeven? Zien is geloven!

Weet je nog niet helemaal goed welke tent bij jouw evenement past? Wij geven je graag wat inspiratie middels onze voorgaande projecten. Zo heb je al een goed inzicht van de mogelijkheden.

alphatentevent-luxury-dream-tent-10x28-meter-systeemvloer-friesland-bedrijfsevent-web alphatentevent-verlichting-patio-heaters-flame-heaters-verwarming-ledverlichting-wedding-bruilofttent-web alphatentevent-luxury-dream-tent-10x16-meter-bruiloft-covid19-wedding-buiten-trouwen-vlondervloer-web alphatentevent-luxury-dream-tent-10x15-meter-vlondervloer-heaters-prikverlichting-schemer-web
Chat openen