alphatentevent-bruiloftenthuren-flextent-7,5x15-meter-stretchtent-koolhaasconcepts-privéfeest-exclusive-party-tuinfeest-feesttent-web

Be social

Happy New Year

Scrollen

We willen dit moment direct even aangrijpen om iedereen de beste wensen te wensen.
2021 was op vele fronten opnieuw een omslachtig jaar,  en hoewel we er al een jaar eerder mee te dealen hadden,  konden  ook afgelopen jaar niet aan alles wennen. Wij willen helemaal geen afstand houden en vrijheidsbeperkende maatregelen,  niet op privé gebied maar ook niet op zakelijk vlak. En we willen hiermee absoluut niet ontkennen dat er een virus is, maar hadden toch wel gehoopt dat we dit corona tijdperk nu achter ons konden laten. Maar niets is minder waar,  en nu duidelijk is dat covid niet meer weg gaat, niet meer met of zonder vaccins, is het duidelijk dat er niets is gelogen van het nieuwe normaal. Maar wel een domper dat wij als ondernemers niet in onze grondrechten kunnen blijven staan en niet in vrijheid kunnen blijven ondernemen, en hier ook geen vergoeding tegenover staat. Maar we hebben en we zullen blijven strijden en vechten om overeind te blijven. En dat we worden geacht om creatief te blijven is niet verkeerd, maar wel teleurstellend dat er vanuit de overheid niet mee wordt gedacht of geanticipeerd op een nieuw zorgplan, nu 2 jaar na dato. Een plan dat wat meer oplossingsgericht zou zijn, zou helpen voor onze hele samenleving.
Maar goed we gaan niet bij de pakken neerzitten,  we gaan met een opgeheven hoofd het nieuwe jaar in.  Want het heeft ons ook dingen gebracht, we hebben ook vele lessen geleerd. O.a. om nog flexibeler te zijn, om altijd positief te blijven en oplossingen te blijven zoeken. Om geen kansen te zoeken,  maar ze te creëren.  We hebben ook geleerd om niet groot te hoeven zijn of te worden om een verschil te maken.  En dat ook in dat grootse en materialisme het geluk niet ligt. En dat zal altijd zo blijven,  het geluk zal altijd in de kleine dingen te vinden blijven.
En dat is ook onze wens voor een ieder in dit nieuwe jaar,  dat we nog meer mogen genieten,  dat we meer dankbaar mogen zijn voor alles wat we wel hebben, dagelijks onze zegeningen mogen tellen en nog méér liefde mogen delen en ervaren en ontvangen in 2022♡ En laten we dat vooral samen blijven vieren, onder één van onze prachtige tenten!

We gaan er samen een fantastisch jaar van maken!