Of je nu een festival, trouwerij of bijeenkomst organiseert; stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Door de moderne en sfeervolle uitstraling zijn zij de basis van ieder gedenkwaardig evenement. Een stretcht heeft een zeer flexibele opbouw. Hierdoor zijn er eindeloos verschillende opstellingen mogelijk. Zo is de tent volledig naar eigen wens aan te passen. Het is ook mogelijk om meerdere stretchtenten met elkaar te verbinden en wij kunnen de tent van een passende (dans)vloer en inrichting voorzien. Zo zijn de mogelijkheden bij Alpha Tent Event eindeloos!

Feesttent locatie

Wil je een feest vieren op het strand, dakterras, kasteel, landgoed, restaurant, park of boerderij? een stretchtent is voor iedere gelegenheid een ideale oplossing! Het aanpassingsvermogen van deze partytent is enorm, ongeachte de locatie of het seizoen. Zo kunnen er bij regenachtig weer zijkanten om te tent geplaatst worden en is de tent volledig waterdicht zodra hij opgezet is. Door het gebruik van innovatieve technieken kunnen wij waterdichte naden van de tent garanderen. Zo blijft het evenement te allen tijde warm en droog.

De veiligheid van het evenement en alle gasten is enorm belangrijk, dat weten wij als geen ander. Daarom voldoen al onze tenten aan specifieke nationale en internationale brand-, bouwkundige- en veiligheidsnormen speciaal opgesteld voor tijdelijke buitenconstructies. Zo zijn wij in staat om tenten op te zetten in openbare ruimten en bieden wij certificering bij iedere installatie. De stoffen van de stretchtenten zijn erg sterk, bevatten brandvertragende stoffen en UV-stabilisatoren om de zon te blokkeren.

Flextent of Stretchtent huren?

Er is nog weleens verwarring wat het verschil is tussen een flextent en een stretchtent, maar het is exact dezelfde tent. Doordat de tent stretcht is deze heel flexibel. Wij noemen het een Flextent!

Op het gebied tenten verhuur is Alpha Tent Event de specialist. Wij weten op een verantwoordelijke manier elke tent op te bouwen. Zo zetten wij stretchtenten in als betrouwbare overkapping van zwembaden en gebruiken wij bomen, struiken en andere obstakels om de tent te bevestigen waardoor uw buitenfeest voldoende beschutting krijgt. Ook de binnenplaatsen vormen geen beperking om probleemloos de tent te gebruiken om te overdekken.

Wij bieden mogelijkheden voor groepen van 20 tot 400 personen.

Offerte opvragen
Alphatentevent-stretchtetn-Haarlem-aankleding-tuinfeest-koolhaasconcepts

Flextent of stretchtent 5×5

Wil je een stretchtent huren van 5 bij 5? Wij raden aan om 5m bij 7,5m te doen dan staan al je gasten buiten droog. De stretchtent 5×7,5 kan tot wel 20 personen overdekken (afhankelijk van de locatie en inrichting). Geen zorgen na je aanvraag zullen we contact met je opnemen om alles af te stemmen.

Flextent 5×5 aanvragen
Alphatentevent-Bruilofttenthuren-flextent-7,5x10,5 meter-vlondervloer-buiten trouwen-prikverlichting

Waarom kies jij voor een Stretchtent van Alphatentevent?

 • Wij werken met de beste kwaliteit stretchtenten in de markt.
 • Onze stretchtenten zijn gecertificeerd en voorzien van een bouwboek.
 • De tenten zijn wind en water bestendig.
 • De stretchtenten zijn brandwerend.
 • De tent voorziet de locatie van een spectaculaire uitstraling.
 • Stretchtent afmetingen

  • Beschikbare formaten:
   5,0×7,5 / 7,5×21,0 / 10,5×20,0 5,0×15,0 / 7,5×30,0 / 10,5×30,0 7,5×10,5 / 10,5×10,5 / 10,5×20,0 7,5×15,0 / 10,5×15,0 / 15,0×20,0

  • Beschikbare kleuren: Chino/zand

  • Indicatie aantal personen: 20 – 400

  • Onze tenten zijn koppelbaar waardoor andere en grotere maten mogelijk zijn.

  Is dit de stretchtent die je zoekt?

  Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

  Offerte aanvragen

  Tent huren voor een evenement

  Corporate Events

  Ga je als bedrijf een groots evenement organiseren? Daar komt een hoop bij kijken. Laat ons helpen met de perfecte evenementen tent!