Alphatentevent-stretchtetn-Haarlem-aankleding-tuinfeest-koolhaasconcepts

Be social

Tuinfeest organiseren

Offerte aanvragen Bekijk tenten

Scrollen

In Nederland is het een bekend fenomeen dat wanneer de zon gaat schijnen en de koude wind gaat liggen dat de barbecue aan gaat en de boot uit de winterstalling wordt gehaald. Verjaardagen (21 diner, Sweet 16), bedrijfsfeesten en andere belangrijke momenten vieren we graag buiten met muziek en lekker eten. Bij Alpha Tent Event zetten we dan ook  jaarlijks in de lente- en zomerperiode veel tenten op voor tuinfeesten en andere buitenevenementen.

Tuinfeest

Een tuinfeest geeft een heerlijk relaxed sfeertje, waarbij je op een ontspannen manier een goede tijd met elkaar kunt hebben. Vaak met een lekker hapje en drankje, barbecue of een goede catering die je hierin kan voorzien. Een tent markeert vaak een plek waar je rustig kan zitten, je jas op kan hangen, eten kan halen of waar de dansvloer is.

Alphatentevent-stretchtent-Haarlem-tuinfeest-exclusive party-min

Hoe organiseer je een tuinfeest?

Wat wij vaak horen bij onze klanten is: “We weten wat een leuk tuinfeest is, maar niet hoe we er een organiseren”. Vaak lijkt het heel leuk of kostenbesparend om een feest zelf  te organiseren, je koopt of huurt een tent, zet deze op om vervolgens voor 30 gasten te gaan bbqen of koken. Alleen in de realiteit blijkt dat je eigenlijk niet zoveel weet over het opzetten en bewaren van tenten. Daarnaast is eten zelf leuk, maar zelf een 10 uur lang in de keuken staan de dagen daarvoor is minder leuk. Stel jezelf daarom altijd de volgende vragen voordat je een tuinfeest organiseert:

  1. Hoeveel gasten wil ik uitnodigen?
  2. Wat heb ik nodig om hier een succes van te maken?
  3. Vind ik het leuk zelf om de op- en afbouw te doen?
  4. Heb ik de tijd en faciliteiten om zelf de catering te verzorgen.

 

Bij Alpha Tent Event weten wij precies wat je van ons nodig hebt. We geven jou graag advies en een offerte op maat. Wij hebben voor elk type en grootte feest de materialen op voorraad, een team die het kan bouwen en kennis van zaken!

Alphatentevent-stretchtent-tuinfeest-Alphen aan den Rijn-lounge heater-prikverlichting-parasol heater-min

Reactie van een onze klanten

We weten wat we willen, maar niet hoe we het ook goed  kunnen organiseren.

Kaj Udinga Aalsmeer

Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Stel jouw vraag