sweet_16_ATE

Be social

Sweet 16 organiseren

Offerte aanvragen

Scrollen

My Sweet Sixteen!

Er waaien steeds meer Amerikaanse gebruiken en gewoontes over de oceaan onze kant op. Zo worden ook Sweet 16 verjaardagsfeesten steeds populairder hier in Nederland.  Het is een bijzondere leeftijd om bij stil te staan en dit groots te vieren. Op deze leeftijd heb je nog heel veel vrienden en vriendinnen. Ben je op zoek naar een tentenverhuurder die voor jou een partytent op- en afbouwt en de daarbij benodigde faciliteiten kan leveren voor goed verzorgde Sweet 16 in de tuin?

Bij Alpha Tent Event hebben hebben we veel ervaringen met 21 diners, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bruiloften en zelfs bedrijfsevenementen. Wij zorgen voor de faciliteiten en op- en afbouw, zodat jij de regie en controle toch in eigen hand kan houden en ook zelf mee kan genieten van de verjaardag. Voor bijna elke buiten locatie en/of tuin hebben wij een gepaste partytent beschikbaar.  Bedenk vooraf hoe je dat feest gaat vormgeven?

Thema

Wat wordt bijvoorbeeld het thema van jouw Sweet 16? Ga je voor een bohemian style, dan is de flextent met zijn zanderige kleur de perfecte match. Of wens je meer een chique style, zoals onze Luxury Dream Tent, een mooie sailcloth tent die luxe uitstraalt.

sweet_16_ATE_thema

Feest

Wil je er een knallend feest van maken met een DJ en een dansvloer? Dan kunnen we de tent ook voorzien van een vlondervloer en verlichting of je connecten met één van de beste geluid- en licht technici die de tent helemaal kan belichten naar jouw gewenste kleur thema.

Versiering

Wij kunnen ook voor aankleding van meubilair, decoratie van bloemen en catering kunnen we je enkele goede partners aanbevelen, waar wij zeer goede ervaringen mee hebben en jouw Sweet 16 tot een onvergetelijke verjaardag kunnen maken. Al onze tenten zijn volledig naar eigen wens in te richten.

Voor jou een vraag, voor ons een weet.

Stel hier jouw vraag of stuur een Whatsapp berichtje!

Wij helpen jou graag met het organiseren van jouw Sweet 16. Wil jij bijvoorbeeld een tent huren? Neem dan contact op!

Contactformulier