De aankleding van de tent is bepalend voor de juiste sfeer op het evenement. Wij werken samen met betrouwbare bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aankleden van evenementen. Dit varieert van bruiloften tot grootschalige festivals. Doormiddel van een ruim aanbod in toeleveranciers kunnen wij van iedere gewenste stijl voorzien.

Bohemian Style

Wel trouwen, niet trouwen, je gaat nog trouwen of jullie zijn al getrouwd het kan allemaal! Zo kan je natuurlijk ook de liefde vieren. Met een groot of klein intiem gezelschap onder een prachtige stretchtent een ceremonie houden, heerlijk dineren en afsluiten met een feestje. Er is zoveel mogelijk!

bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-flextent-stretchtent-buiten-trouwen-ceremonie-setting-intieme-bruiloft bruiloftenthuren-bruilofttent huren-bruiloft tent huren-flextent-stretchtent-bohemien wedding-buiten trouwen-vlondervloer-aankleding Alphatentevent-bruilofttent-21diner-stretchtent-tuinfeest-privefeest-2 bruiloftenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-kampvuur-buiten-trouwen.jpg

Tent huren voor je Bohemian bruiloft?

Voor een Bohemian bruiloft adviseren wij het huren van een stretchtent of sailcloth tent. Zo hebben wij de Flextent of Luxury Dream tent beschikbaar. Deze geven een een intieme luxueuze uitstraling en passen goed bij de aankleding van de Bohemian bruiloft.

Meer weten over onze bruiloft tenten?

Bekijk onze bruiloft tenten
Alphatentevent-Flextent-vlondervloer-tuinfeest-Rotterdam-kinderfeestje-WedfestFestivalWedding

Wedfest Festival Wedding

Als de grote feesten en festivals niet doorgaan, waarom dan niet enorm uitpakken op je eigen spectaculaire cozy mini festivalbruiloft!?? Want de herinneringen blijven! En de foto’s ook!
En al onze te gekke leveranciers en contacten dragen graag bij om jouw huwelijk onvergetelijk te maken!!

Dus let’s celebrate Love ♡♡♡

Alphatentevent-Bruilofttenthuren-Luxury Dream Tent-Sailcloth tent-Buiten trouwen-Wedding2022-Wedstival-Festival-Wedding-Inspiration bruilofttenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-bloemenservice-nederland-aankleding-WedfestFestivalWedding Alphatentevent-Bruilofttenthuren-Luxury-Dream-Tent-Sailcloth-tent-Buiten-trouwen-Styling-Wedstival-Festival-Wedding-Inspiration bruilofttenthuren-bruilofttent-huren-bruiloft-tent-huren-cocktail-shaker-WedfestFestivalWedding

Private Party

alphatentevent-bruiloftenthuren-flextent-7,5x15-meter-stretchtent-koolhaasconcepts-privéfeest-exclusive-party-tuinfeest-feesttent-web Alphatentevent-Haarlem-flextent-privefeest-tuinfeest-koolhaasconcepts-styling-culinair-eten Alphatentevent-Haarlem-flextent-privéfeest-tuinfeest-koolhaasconcepts-styling alphatentevent-bruiloftenthuren-partytent-flextent-stretchtent-7,5x15-meter-feesttent-privéfeest-festivaltent-web

Een tent huren voor een tuinfeest?

Verjaardagen (21 diner en Sweet 16), bedrijfsfeesten en andere belangrijke momenten vieren we graag buiten met muziek en lekker eten. Bij Alpha Tent Event zetten we dan ook jaarlijks in de lente- en zomerperiode veel tenten op voor tuinfeesten en andere buitenevenementen.

Tuinfeest organiseren
Alphatentevent-stretchtetn-Haarlem-aankleding-tuinfeest-koolhaasconcepts

Heb je interesse?

Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen