Alphatentevent-bruiloftenthuren-21diner-stretchtent-privefeest-buiten trouwen-tuinfeest

Be social

21 diner organiseren

Offerte aanvragen

Scrollen

21 diner

Hoe waanzinnig is het als jij de mogelijkheid hebt om samen met je beste vriendinnen en misschien ook wel vrienden, deze fantastische leeftijd te vieren? Een leeftijd waarop je officieel viert dat je volwassen wordt, je bent geen puppy meer en je tienerjaren zijn voorbij. De tijden veranderen, waar we eerder nog slaapfeestjes, pyjama party’s, disco-avondjes, movie night’s, zwemfeestjes, cupcake party’s, house feestjes en partijtjes hielden, is het nu tijd voor een andere aanpak. En daar hoort ook een serieuzer feestje bij!

Een heerlijke 21 lunch of 21 diner is een mooie manier om al je vriendinnen, die je door de jaren om je heen hebt verzameld, samen te brengen en dit op deze bijzondere  manier te vieren. Wel op een eigentijdse manier natuurlijk, in een stijl en een setting die bij jou past. Wij kunnen je adviseren welke tent het best bij jou locatie en je wensen past. Ook kunnen we je in contact brengen met enkele van onze vaste en favoriete stylisten die ook all-in-pakketten hebben voor bijvoorbeeld 21 personen, waarbij je kunt kiezen voor jou favoriete tafelstyling, menu en één van onze tenten, met de keuze uit onze. Alles voor een perfecte 21 diner. We delen en denken graag mee om dit populaire feest een fantastisch en onvergetelijk moment te laten zijn voor de rest van je leven!

Hoe organiseer jij zelf een 21 diner?

Wanneer je jouw 21 diner zelf wilt organiseren is het belangrijk het een klein en coronaproof feest in de buitenlucht is, wel zo verantwoord maar ook nog eens heel praktisch. Bij Alpha Tent Event zijn wij specialisten in het organiseren van bijna alle faciliteiten omtrent tuinfeesten en verjaardagen. Zo kunnen wij naast een tent ook alles regelen wat daaraan gerelateerd is (heaters, vloeren, aankleding, etc.).

Alphatentevent-Heemstede-flextent-vlondervloer-prikverlichting-21 diner-diner-culinair eten

Voor een succesvolle 21 diner in de tuin of op open locatie buiten heb je een aantal dingen nodig:

  • Het beste is om als eerst een thema uit te zoeken voor het diner. Op basis daarvan kies je de aankleding, het eten en de kleding van je gasten.
  • Een gastenlijst, wie wil jij op jouw feestje?
  • Een menu en eventueel een cateraar, want zeg nou zelf koken en schoonmaken voor al je gasten dat wil niemand!
  • Overkapping of een tent die groot genoeg is voor een diner die groot genoeg is voor het aantal uitgenodigde personen
  • Een vloer zodat de stoelen niet wegzakken in de grond of het gazon kapot maken
  • Aankleding zoals verlichting en muziek om het diner sfeervol te maken
  • Een goede fotocamera of fotograaf om een van de mooiste herinneringen in je leven mooi vast te leggen
  • Gaat het feest tot in de avond door? Zorg voor licht en verwarming als het donker en koud wordt.
Alphatentevent-bruilofttent-21diner-stretchtent-tuinfeest-privefeest-2

Winter thema

Ben jij in de winter jarig en wil je toch een spetterend 21 diner geven buiten? Denk dan vooraf na wat voor tent je nodig hebt en hoeveel verwarming. Zo kan je een dichte  tent tegen jouw huis aan laten bouwen. Een handige tip: Geef je 21 diner een winter thema. De dresscode van dit feest zorgt voor warmer geklede gasten en gerechten die passen in het seizoen.

Zomer thema

Word jij in de zomer 21 jaar oud? Een spetterend tuinfeest of zwemfeest is dan een leuk idee! Huur een luxe tent die ervoor zorgt ervoor dat je voor de gasten een sfeervolle plek creëert om te eten en waar de aankleding en verlichting in opgehangen kan worden. Een handige tip: Neem altijd een vloer onder de tent. Op een even vloer wiebelen de stoelen niet en blijven de schoenen van de gasten schoon.

Voor jou een vraag, voor ons een weet.

Stel hier jouw vraag of stuur een Whatsapp berichtje!

Wij helpen jou graag met het organiseren van jouw 21 diner. Wil jij bijvoorbeeld een Luxury Dream Tent?
Neem dan contact op!

Contactformulier