Als je een speciale gelegenheid organiseert, dan wil je ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat geldt niet alleen voor de locatie, catering en decoratie, maar ook voor de sanitaire voorzieningen. Niemand wil immers gebruik maken van vieze of oncomfortabele toiletten.

Gelukkig hebben wij de oplossing: luxe toiletwagens die perfect zijn voor speciale gelegenheden zoals bij bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en bouwplaatsen. De wc-wagens zijn voorzien van alle gemakken en luxe die je je maar kunt wensen, zodat jouw gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van de speciale dag.

Wij bieden verschillende toiletwagens aan van kleine, middel, tot grote en luxe wc-wagens. Ook voor de mindervalide hebben we een op maat gemaakt toilet die voldoende ruimte biedt voor mensen minder goed te been en is het toilet rolstoelvriendelijk.

De wc-wagens zijn ook uitgerust met meerdere toiletten en wastafels, zodat je gasten niet hoeven te wachten. Daarnaast beschikken de toiletwagens over een afvoersysteem en watertank, zodat de toiletten altijd schoon en hygiƫnisch zijn.

Alphatentevent-luxe wc wagens-toiletwagen-sanitaire voorziening-3x dames toilet-1x heren toilet-3x urinoirs Alphatentevent-luxe wc wagens-toiletwagen-sanitaire voorziening-mannen toilet-staan toilet Alphatentevent-luxe wc wagens-toiletwagen-sanitaire voorziening Alphatentevent-luxe wc wagens-toiletwagen-sanitaire voorziening-totaal ontzien

Heb je interesse?

Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

Contact