Grote evenementen tent

De transparante Aluhal tent is een goede keuze als je op zoek bent naar evenementen tent. Het dak loopt door de boogspant rond, wat de tent een luxe uitstraling geeft. De Alutent biedt veel vrijheid met als voordeel dat deze tent geen midden-palen heeft waar je rekening mee hoeft te houden. Hierdoor kan je de ruimte van de alu tent optimaal benutten. Ook de hoogte van de Alutent werkt in zijn voordeel waardoor een verhoogd podium geen enkel probleem geeft. De Aluhallen van Alphatentevent voldoen aan alle veiligheidsnormen conform NEN8020-41. Wij kunnen je voorzien van een bouwboek op aanvraag!

Onze Pagodetenten kunnen op handige wijze gekoppeld worden aan de Aluhaltent. Op deze manier kan je volledig naar wens je locatie samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een pagode voor de ingang, een aparte garderobe, omkleedruimte of de cateraar voorzien van een eigen plek waar ze droog jullie maaltijden en hapjes kunnen voorbereiden.

De aluhal tenten zijn goed in te zetten voor festival, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en vele andere bijzondere evenementen. Zoals je merkt is het een veelzijdige tent met vele opties, maar heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Ben jij opzoek naar een grote tent voor een (bedrijfs)evenement?

Ga jij een groot feest geven? Whatsapp ons je vragen, zodat wij kunnen voor jou een offerte op maat maken.

Whatsapp ons
Alphatentevent-Noordwijkerhout-boogspant-aluhal-bedrijfsevent-presentatie nexmagazines Alphatentevent-Dordrecht-Crocs-boogspant aluhal-boogspant 15 meter-tt170-transparant dakzeil-bedrijfsfeest-styling Alphatentevent-Roelofarendsveen-Sluisconcert-boogspantent-transparante aluhal-concert Alphatentevent-Aalsmeer-boogspantent aluhal-aluhal-afmeting15,0 x 25,0 meter-cassettevloer-systeemvloer-bedrijfsfeest-terras met overkapping

Waarom kies jij voor een Aluhal van Alphatentevent?

 • De tent is voorzien van brandwerend materiaal.
 • De tent heeft een stevig aluminium frame.
 • De tent is wind- en regenbestendig.
 • Onze aluhallen voldoen aan alle veiligheidsnormen NEN8020-41.
 • Zowel in witte als transparante wand- en dakzeilen leverbaar.
 • Onze tenten zijn voorzien van een bouwboek.
 • Grote feesttent nodig?

  De Alu hal is een tent voor 200-500 personen

  Heb jij een grote feesttent nodig voor een festival of een groot bedrijfsevenement? Onze alu hal is een volledig doorzichtige feesttent met extra mogelijkheden zoals een vloer, decoratie of verwarming. Wij kunnen een compleet evenement voorzien van verschillende feesttenten zoals de Alu hal in combinatie met onze stretchtent en sailcloth tent.

  Neem contact op
  Alphatentevent-Baarn-boogspantent-booghal-boogspanaluhal-aluhal-10x20 meter-vlondervloer-half wit half transparant dak-bedrijfsevent-maatwerk

  Alphatentevent-Noordwijkerhout-boogspant-aluhal-bedrijfsevent-presentatie nexmagazines

  Laren-haven-boogspant-bedrijfsevent-10,0 x 20,0 meter

  Tent afmetingen

  • Beschikbare tentbreedte:
   5,0 – 8,0 – 10,0 – 15,0 mtr
  • Te verlengen met: per 5 mtr
  • Beschikbare kleuren: Wit/Transparant

  Is dit de tent die je zoekt?

  Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

  Offerte aanvragen