De transparante aluhal tent is een goede keuze als je op zoek bent naar evenementen tent. Het dak loopt door de boogspan rond, wat de tent een luxe uitstraling geeft. De Alutent biedt veel vrijheid met als voordeel dat deze tent geen middenpalen heeft waar je rekening mee hoeft te houden . De Aluhallen van Alphatentevent voldoen aan alle veiligheidsnormen conform NEN8020-41.

Onze Pagodetenten kunnen op handige wijze gekoppeld worden aan de aluhal. Op deze manier kan je volledig naar wens je locatie samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een pagode voor de ingang, een aparte garderobe of de cateraar voorzien van een eigen plek waar ze droog jullie maaltijden kunnen voorbereiden.

De aluhal tenten zijn goed in te zetten voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en vele andere bijzondere evenementen. Zoals je merkt is het een veelzijdige tent met vele opties, maar heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Waarom kies jij voor een Aluhal van Alphatentevent?

 • De tent is voorzien van brandwerend materiaal.
 • De tent heeft een stevig aluminium frame.
 • De tent is wind- en regenbestendig.
 • Onze aluhallen voldoen aan alle veiligheidsnormen NEN8020-41
 • Zowel in witte als transparante wanden leverbaar
 • Grote feesttent nodig?

  De Alu hal is een tent voor 200-500 personen

  Heb jij een grote feesttent nodig voor een festival of een groot bedrijfsevenement? Onze alu hal is een volledig doorzichtige feesttent met extra mogelijkheden zoals een vloer, decoratie of verwarming. Wij kunnen een compleet evenement voorzien van verschillende feesttenten zoals de Alu hal in combinatie met onze stretchtent en sailcloth tent.

  Neem contact op
  Alphatentevent-Baarn-boogspantent-booghal-boogspanaluhal-aluhal-10x20 meter-vlondervloer-half wit half transparant dak-bedrijfsevent-maatwerk

  Alphatentevent-Bruilofttenthuren-aluhal-transparante aluhal tenten-boogspan aluhal-transparant

  Laren-haven-boogspant-bedrijfsevent-10,0 x 20,0 meter

  Tent afmetingen

  • Beschikbare formaten:
   10×10 mtr, 10×15 mtr, 10×20 mtr, 10×25 mtr, 10×30 mtr, 10×35 mtr, 10×40 mtr, 10×45 mtr, 10×50 mtr
  • Beschikbare kleuren: Wit/Transparant
  • Koppel-/ uitbreidbaar: Ja

  Is dit de tent die je zoekt?

  Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

  Offerte aanvragen