Een partytent biedt dan wel volledige beschutting tegen wind en regen, maar de tent biedt slecht gedeeltelijke dekking tegen de kou. Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is een heater. Op frisse momenten, bijvoorbeeld in de avonduren, is de extra warmte van een heater zeer aangenaam voor de gasten. Wij beschikken over verschillende verwarmingsmogelijkheden voor in onze tenten.

Terras / parasol heater

Terrasverwarming is ideaal voor een buitenevenement tijdens de koude maanden of in de frisse avonduren. Met terrasverwarming voorkom je dat gasten kou vatten tijdens het evenement. Dankzij het slimme systeem van deze parasolverwarmer kun je in no-time een grote ruimte verwarmen. De parasolverwarmer is ook nog eens gemakkelijk in gebruik. De parasolverwarmer wordt inclusief 1 gasfles geleverd.

heater

Lounge heater

Ook de lounge heater heeft een bijzonder sfeervolle uitstraling. Met het gebruik van een lounge heater zorg je er gemakkelijk voor dat uw gasten het niet koud krijgen tijdens het evenement. De lounge heater is niet enkel te gebruiken in de tent, maar ook op het terras buiten de tent. Het lounge heater heeft een unieke mobiliteit. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van netstroom, waardoor de heater overal geplaatst kan worden. De lounge heater straalt niet enkel warmte uit, maar zorgt ook voor de juiste sfeer. De lounge heater wordt inclusief 1 gasfles geleverd.

gas-heater-terras

Heb je interesse?

Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen