De natuurlijke ondergrond van de gewenste locatie biedt niet altijd de juiste basis voor een evenement. Door eenvoudig aanvullend een vloer bij uw tent te huren, maak je de accommodatie helemaal compleet. Zo past ook de ondergrond volledig bij de sfeer van de tent en hebben alle gasten een veilige dansvloer. Wij kunnen je voorzien van verschillende vloeren. We bieden de nodige informatie en zoeken naar de beste oplossing.

Vlondervoer

De vlondervloer is geschikt voor iedere tent. De droge houten ondergrond wordt direct op gras of steen geplaatst. Oneffenheden in het terrein zijn geen probleem voor de vlondervloer, deze houten vloer geeft de tent een gezellige sfeer.

tent-vloer

Systeemvloer

Wanneer de grond op de gewenste locatie een hoogteverschil heeft, maken wij vaak gebruik van een systeemvloer. Het eindresultaat is een stevige, vlakke en egale vloer. Door de solide constructie kan het vloersysteem makkelijk en egaal geplaatst worden, welke zoveel mogelijk waterpas wordt aangelegd.

tent-systeemvloer

Terrastegel Bankirai

Hardhouten Bankirai vloertegels worden normaliter gelegd over een vlakke, waterpas gestelde ondervloer. De Bankirai terrastegel geeft een elegante, luxe en warme uitstraling.
Wil je graag vrijblijvende informatie over de verhuur van hardhouten vloertegels, of advies over het huren van een tegel van hardhout bankirai, neem dan contact met ons op.

Contact
Alphatentevent-Luxury Dream Tent-Sailcloth Tent-Paleis Soestdijk-Baarn-Banikrai Terrastegels

Tapijttegel Evenementen

Stevige kwaliteit tapijtvloer zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. De Tapijttegel word gelegd over een vlak uitgebalanceerde systeemvloer.
Wil je vrijblijvende informatie over de verhuur  van tapijttegels, of advies over het huren van een tapijttegel, neem dan contact met ons op.

Contact
Alphatentevent-Boogspant Aluhal-Bedrijfsevent-Systeemvloer-Tapijttegels

Heb je interesse?

Wij komen graag met u in contact om te helpen met uw keuze en mee te denken! Vul het offerte formulier in en we nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen