Alphatentevent-Noordwijk-Nomade Beach House-flextent 10,5x10,5 meter-wedding-bohemian style
Alphatentevent-pagode-pagodetent-festivaltent-pagode 5x5 meter-werktent-1ste paal moment
Alphatentevent-Den Haag-flextent gekoppeld-bedrijfsevent-jubileum feest-catering-aankleding

Be social

Feestelijk eerste paal moment

Tenten Een feest organiseren

Scrollen

MIJLPAAL☆☆☆

De aankoop van een nieuwbouw is een heel proces.
Vanaf de inschrijving van het nieuwbouw project tot aan de bouw van het project zijn er vele stappen doornomen. De loting, alle papieren in orde maken, bankzaken regelen, tekenen en dan wachten. Maar als dan eenmaal al jullie geduld op de proef is gesteld en ze gaan beginnen, is dat uiteraard wel een feestje waard!

Een eerste paal, eerste verdiepingsvloer of eerste steen moment, een hele happening wat gevierd moet worden en een uitgelezen moment om je aankomende buren te leren kennen. Vaak regelt de architect of projectleider daarom ook wel een feestelijke meeting en laten ze dit verzorgen door een eventplanner of de cateraar. En alhoewel het op een leeg bouwterrein plaatsvindt is dat toch wel een legendarisch moment.

Afhankelijk van het seizoen en het weer kunnen wij dit bijzondere moment van een gepaste overkapping voorzien. We wonen tenslotte in Nederland! Wij beschikken over verschillende soorten tenten met ieder een eigen karakter. Is het een aangename temperatuur en wil je een festival setting dan is onze Stretchtent met robuuste houten palen of Pagodetent een goede keus om te kunnen proosten op deze speciale gebeurtenis.

Is het wat kouder en zitten we in een regenseizoen dan is onze Boogspant Alutent of Transparante Alutent
een geschikte tent. Onze Aluhal heeft een dak in een boog wat hem een luxe uitstraling geeft. De zijwanden kunnen gemakkelijk open en dicht worden geschoven. De nieuwe huishouders willen tenslotte wel die eerste paal de grond in zien gaan of die eerst steen zien worden gelegd. De Aluhal is makkelijk uit te breiden met onze Pagodetent die ruimte biedt voor bijvoorbeeld een entree, garderobe, cateraar, materialen opslagtent of werktent.

Op een bouwterrein is er vaak een oneven en zanderige ondergrond en dan biedt onze vlondervloer en systeemvloer de perfecte oplossing om een strakke egale ondervloer te creëren en het ziet er ook nog eens mooi uit. Voor de koude en donkere dagen kunnen wij onze tenten voorzien van verschillende soorten verwarming en sfeerverlichting.

En zodra de woningen af zijn komen wij graag weer een tent bouwen voor een wijkfeest of als jullie een housewarming geven om jullie thuis aan al je naasten te showen.

Sfeerproeven? Zien is geloven!

Weet je nog niet helemaal hoe het evenement eruit moet komen te zien? Wij geven graag wat inspiratie middels onze voorgaande projecten. Zo heb je al een goed inzicht van de mogelijkheden.

Alphatentevent-Scholtens Groep-Zwaag-Noord-Holland-evenement op bouwlocatie-start verkoop evenement-flextent-vlondervloer-kavels-nieuwbouwproject Alphatentevent-Scholtens Groep-Zwaag-Noord-Holland-evenement op bouwlocatie-start verkoop evenement-flextent-vlondervloer-kavels Alphatentevent-Bedrijgsevent-Konings-Flextent-LuxuryDreamTent-Pagode-DroneView-min Alphatentevent-Pagodetent-Pagode 5x5 meter-Röder tenten-festival tent

Laat ons helpen!

Al met al zijn er heel wat mogelijkheden en daarom staan wij altijd voor je klaar om met jullie mee te denken,  en om jullie wensen te vertalen om de juiste keuze te maken welke tent het meest geschikt is en het best tot zijn recht komt.  Ook kunnen we jullie in connectie brengen met één van onze vele collega’s die elk op eigen vakgebied zo zijn expertise heeft, in zowel planning, styling, aankleding, catering, spreker, licht & geluid.

Jullie vragen, wij draaien. Wij staan graag klaar om jullie feest tot een succes en onvergetelijk te maken!!

Contact